kurssit

Kurssit ja seminaarit yksityisesti tai omalle yhteisölle

Tarjoamme mahdollisuuksia osallistua monenlaisiin kursseihin yksityisesti, koko perheen voimin tai esimerkiksi urheiluseurana.

Tilattavia ryhmäkursseja ovat mm. rentoutuskurssi, lihasjännitteistä vapautuminen, naisten itsepuolustus, kaatumisen hallitseminen, korealaiset hyvinvointiliikkeet (lue lisää täältä), itsepuolustuskurssit sosiaalialalle ym.

Jos kiinnostuit kursseistamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Varaa & osta

Spirit Keskuksella on ryhmävakuutus kursseille osallistuville alle 18-vuotiaille.

Airsoft ammunta kurssi

11.11.2017

14.00-16.00

Tule harjoittelemaan kuula-aseilla ammuntaa. Harjoittelemme kolmessa erilaisessa huoneessa. Pysty / polviammuntaa pulloihin / tauluihin (pistooli), pitkän matkan rata 22 m (kivääri) ja ampumarata missä monia tauluja / muovipulloja, ammutaan alas (pistoolilla). Mukaan voit ottaa myös oman airsoft aseesi, kunhan sen teho soveltuu sisäkäyttöön.

Oma kuula-ase ei kuitenkaan ole pakollinen.  Sopii aloittelijoille, sekä jo pidempään harrastaneille.

OMAT SUOJALASIT OLTAVA MUKANA.

Airsoft ampumarata on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille.

Ampumaradalla on valvoja, joka pitää huolta, että tarkkoja sääntöjä noudatetaan.

Osallistuminen vaatii vanhemman luvan.

Jos kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, teemme viikoittain

harjoittelevan ryhmän.

Hinta: 30 eur

Korealaiset hyvinvointiliikkeet

12.11.2017

13.00-15.00

Korealaisia hyvinvointiliikkeitä tehdessämme vaikutamme tunteisiimme, kehomme lihaksiin, hermostoon, nesteidenkiertoon, sekä energian vapaaseen kulkuun (Ki tai Qi). Hermoston levätessä stressi poistuu meditatiivisissa liikkeissä.

Hyvinvointiliikkeet tasapainottavat mieltämme ja kehoamme luonnollisella tavalla. Selän kiertävät ja venyttävät liikkeet stimuloivat hermoja sekä vapauttavat lihasjännitteitä.

Kurssi kuvaus: Kevyt lämmittely ja liikkeiden harjoittelua paikaltaan, sekä liikkeessä. Kurssilla käydään läpi 1-6 sekä Cheonki-bub (taivas), Jigi-bub (maa) 1-6 tekniikat. Kurssin tavoitteena on antaa jokaiselle mahdollisuus harjoitella oppimiaan liikkeitä kotonaan.

Ohjaaja: Sami Munukka

Hinta: 35 e

Ilma-akrobatia lapsille 8-14 v. taso 2

30.11.-21.12.2017

torstaisin 18.00-19.00

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka oat jo käyneet vähintään yhden aiemman ilma-akrobatia kurssin. Kurssilla hiotaan perusteita paremmaksi ja opiskellaan jo hiukan vaativimpia temppuja.

Ohjaajana ilma-akrobaatti Natalia Shevchenko

Natalia opettaa englannin kielellä. Satu on myös aina kun pääsee mukana auttamassa.

Hinta: 45 eur

Lasten tankotanssi 8-14 v. ilmaistunti

18.11.2017

klo 12.00-13.00

Tule kokeilemaan ilmaiseksi tankotanssia!

Lasten tankotanssi tunnilla harjoitellaan liikkeitä, tangolla seisomista, istumista ja perusinverttiä. Tunti sisältää myös alku ja loppuvenyttelyä. Tankotanssi vahvistaa koko kehoa, lisää itseluottamusta omaan tekemiseen, parantaa koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ym.

Seitsemän ensimmäistä paikan varannutta mahtuu mukaan!

Ilma-akrobatiaa lapsille 7-14 v.

21.11.-19.12.2017

Tiistaisin klo 19.00-20.00

Harjoitellaan perustekniikoita silkkikangasta apuna käyttäen. Opettelemme kiipeämään ja tekemään hauskoja temppuja. Ilma-akrobatia vahvistaa koko kehoa, lisää koordinaatiokykyä, kehonhallintaa sekä lihasvoimaa.

Opettajana Satu Munukka

hinta: 55 eur

 

Parkour 8-13 v.

7.10.-11.11.2017

Lauantaisin 09.50-10.50

Parkour on tehokasta ja sulavaa liikkumista paikasta toiseen. Eteen sattuvat esteet ylitetään eri tekniikoin ja liike pyritään pitämään jatkuvana.

Parkour-tunneilla harjoitellaan erilaisia esteiden ylityksiä, hyppyjä ja alastuloja. Tämä kehonhallintaa, lihaskuntoa ja koordinaatiota kehittävä harrastus sopii kaikenikäisille ja -tasoisille.

Opettajana Jenna Snellman
(on opettanut parkouria aikaisemmin mm. muissa liikuntakeskuksissa.)

Hinta: 60 eur

Tankotanssia lapsille 8-14 v.

18.11-9.12.2017

Lauantaisin 12.00-13.00

Nyt se on mahdollista Vantaan Kaivokselassa Spirit Keskuksessa. Lapset ovat aina halunneet kiipeillä ja haastaa kehoansa / mielensä ja kehittää akrobaattisia taitojansa, kuin itsestään. Lasten tankotanssi kurssilla harjoitellaan liikkeitä, koreografiaa, tangolla seisomista, istumista ja perusinverttiä. Kurssi sisältää myös alku ja loppuvenyttelyä. Tankotanssi vahvistaa koko kehoa, lisää itseluottamusta omaan tekemiseen, parantaa koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ym.

Kurssin hinta: 48 eur

Ohjaaja: Coralie Keskinen