Asiakassopimusehdot

Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia
Sarja- ja kuukausituotteet ladataan asiakaskortille. Asiakaskortille ladataan kaikki ostetut kuukausi- ja sarjatuotteet. Kortilla pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan palvelun pariin ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Lisäksi voit ostaa verkkokaupasta tiettyjä tuotteita suoraan kortillesi. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

 

Voimassaoloaika
10 käyntikerran kortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä ja se on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloajan sisällä. Kuukausikortit (vaihtoehtoina 3 kk, 6 kk, ja 12 kk) ovat voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen seuraavasti: 3 kk = 90 päivää, 6 kk = 180 päivää ja 12 kk = 360 päivää. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

 

Palveluiden käyttö
Kortteja voi käyttää kaikkiin Spirit Keskuksen tarjoamiin tunteihin lukuun ottamatta starttikursseja, leirejä tai Spirit Keskuksen tiloissa toimivien ulkopuolisten järjestämiin tunteihin.

 

Maksaminen
Tuotteet voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Visa- ja MasterCard-luottokorteilla sekä Smartum Liikunta- ja Ticket Virike-seteleillä. Verkkokaupassa maksu tapahtuu Maksukaista-palvelun välityksellä. Verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat löydät Verkkokaupan toimitusehdoista.

 

Pyhät ja kesäaika
Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä, jolloin toimipisteemme on suljettu. Ilmoitamme asiasta etukäteen kotisivuillamme sekä Facebookissa ym. kanavissa. Huoltoseisokit hyvitämme 3 kk:n ja 6 kk:n tuotteeseen, jos tuote on ollut käyttämättä seisokin ajan.

 

Kortin katoaminen
Jos asiakaskortti häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää tuotteet uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 5 €.

 

Lahjakortti
Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

 

Tarjoukset
Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja tuotteita. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

 

Sairastapaukset, muutot ja tuotemuutokset
Sairastapaukset (taukoajan minimi 14 vuorokautta), muutot yli 300 km etäisyydelle asuinpaikasta, rahanpalautukset ja tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahanpalautuksista sekä tuotteiden muutoksista perimme toimisto- ja käsittelymaksuna 49,90 €. Asiakaskorttimaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.