Meridiaanivenytys
Notkeutta kehoon

Spirit Keskukseen meridiaanivenytys tunti on suunnattu kehon erikoisimpiin venytyksiin, erityisesti lantion ja alaselän lihaksiston aluella. Meridiaanivenytysten tavoitteena on poistaa kireyttä, kipuja, sekä jännitteitä lihaksistostamme ja nivelistä. Liikkeet opettavat meitä rentouttamaan / huomioimaan kehomme / mielemme jännitteitä, jotka vaikuttavat kehomme lihaksiin. Sopii myös kaikille jotka kamppailevat lisänotkeutensa kanssa.

Tunti koostuu Itämaisista itsepuolustuslajeista / erilaisista kehoterapia menetelmistä ja niiden sisällä piilevistä meille vähemmän tunnetuista venytyksistä.

Venytykset tehdään pääsääntöisesti pehmeällä matolla, toisinaan joitain apuvälineitä hyödyntäen. Venytykset tehdään rauhallisesti ja hitaasti hengitystä apuna käyttäen. Nimensä mukaisesti meridiaanivenytys (energiakanavat) vaikuttavat kehomme hyvinvointiin ja kaikkiin sisäelimiin tehostaen / tasapainoittaen niiden toimintaa.

Itämaisen ajattelun mukaa: Silloin kun Ki-energia virtaa kehossa normaalisti on lihakset joustavat ja pehmeät tällöin ihminen on myös terve. Silloin kun Ki- energia ei virtaa luonnollisesti tulee kehoon kipuja tai epämukavuutta, nivelten vinoutumista, lihasten heikkoutta ja huono asento tai ryhti. Tällöin nivelet, nivelsiteet, lihakset joutuvat koetukselle ja alkaa syntymään fyysisiä vammoja.

Varaa & osta
Meridiaanivenytys

Ei ohjelmistossa tällä hetkellä