Viisi tiibetiläistä riittiä

Kehon vahvistamista energiakeskusten ja meridiaanien tasapainottamisella

Viisi tiibetiläistä riittiä tulivat länsimaalaisille tutuksi 1930-luvulla, jolloin Peter Kelder kirjoitti näistä liikkeistä ensiteoksensa. Nämä viisi liikettä lisäävät elinvoimaa ja energiaa kehossamme sekä elävöittävät sen toimintoja. Tarina kertoo tiibetiläisten munkkien löytäneen ”nuoruuden lähteen” (viisi tiibetiläistä riittiä).

Liikkeiden legendaarinen teho perustuu ikiaikaiseen viisauteen sekä tietämykseen kehossamme virtaavista energiakeskuksista (chakroista) ja meridiaaneista sekä niiden avaamisesta ja tasapainottamisesta. Näiden keskusten sanotaan heikentyvän, kun ihminen on sairas tai vanha. Himalajalla asuvat munkit ovat tehneet näitä liikkeitä tuhansia vuosia ja he näyttävät ikäänsä nähden erittäin nuorilta. Riitit vahvistavat lihaksistoamme ja parantavat aineenvaihduntaa sekä hapenottokykyä.

Olen tehnyt liikkeitä oppimallani shiatsu-kurssilla vuodesta 1996 saakka ja voin vakuuttaa, että liikkeet ovat pitäneet minut vahvana ja nuorekkaana. Samalla ne ovat vahvistaneet kehoani ja lihaksistoani opettaen minua myös hengittämään liikkeiden aikana tietyllä hengitystekniikalla (joita myös on erilaisia).

Minulla on ilo alkaa opettaa näitä liikkeitä myös muille kuin vain itsepuolustusoppilailleni, joille lähes kaikille olen opettanut kyseiset liikkeet (vuodesta 1996 alkaen): ne ovat saaneet huiman suosion, niitä kerta kaikkiaan rakastetaan!

Liikkeet voivat aluksi vaikuttaa raskailta ja hyvinkin fyysisiltä, mutta jokainen voi tehdä niitä oman kuntonsa ja fysiikkansa mukaan kehittyen ja ”nuorentuen” harjoittelun edetessä.

– Sami –

Varaa & osta

Viisi tiibetiläistä riittiä

Ei tällä hetkellä ohjelmistossa

Vahvistaa lihaksistoaa sekä parantaa aineenvaihduntaa ja hapenottokykyä. Harjoitteita voi tehdä oman kuntonsa ja fysiikkansa mukaan.