Luonnolliset ja itämaiset perinnehoidot

Spirit Keskuksen (Itämaiset perinnehoidot) ovat lähtöisin pitkälti itsepuolustus / kamppailulajeista tai kansanparannuksessa käytetyistä perinteisistä hoitomenetelmistä, jotka ovat siirtyneet satoja / tuhansia vuosia mestarilta-oppilaalle. Näin, myös Sami on oppinsa saanut hoitajastamme. Hän hallitsee useita alkuperäisiä kansanparannus / hoitomenetelmiä, joita käyttää n. 80 % maailman väestöstä terveyden ylläpitämiseen, itämaisissa sairaaloissa / terveydenhuollossa mm. japanissa, kiinassa ja koreassa. Itämaiset perinnehoidot sisältävät; hierontaa, sormilla, kämmenillä, kyynärpäillä painamista, jäsenkorjausta, kiropraktiaa, fysioterapiaa, akupainantaa yms. itämaista lääketiedettä. Suomalaiselta kansanparantajalta Sami oppi perinnehieronnan ja saunassa tehtävän kuppauksen taidot.

Jos olet epävarma, mihin hoitoon tai hoitoihin sinun kannattaa hakeutua, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy. Kartoitamme tarpeesi ja valitsemme sinulle sopivimman vaihdoehdon tai vaihtoehdot.

Hoitajamme kouluttautuu jatkuvasti erilaisiin parannus / hoitomenetelmiin. Sami valmistui (15.10.2018) 3 v. kestäneestä Japanilaisesta Hichibuku Goshin-jutsu kurssilta(vuosisatoja vanha japanilaisten Ninjojen salassa pidetty / käyttämä hoitomenetelmä) toisten ja itsensä hoitamiseen. Kyseinen kurssi oli suomen ensimmäinen. Valmistuneita isosta aloitus ryhmästä saatiin vain 8. Opettajana Peter King  Hichibuku goshinjutsua,The British School of Japanese Traditional Medicine, ft, osteopaatti Peter King), https://www.amatsu-medicine.com

Spirit Keskuksen hinnat ja varausehdot

Hoitovaraukset puhelimitse tai tiedustellen viestinä : 044 239 8006

 

Shiatsu

Elimistö ja mieli tasapainoon japanilaisella sormipainantamenetelmällä

Kuppaus

Luonnollista eheytymistä perinteisellä kansanparannushoidolla

Rentoutuminen

Rentouta mielesi – palvelut henkisen hyvinvointisi tueksi

Hwal Bub

Korealainen, luonnollinen perinnehoito kehosi paranemisen tueksi

Energiahoito / Chì Kung

Hoidot energiakehomme puhdistamiseen ja tasapainottamiseen

Hichibuku

Japanilainen kehoterapia hyödynnetään akupainantaa hierontaa ja nivelten käsittelyä