Energiahoito

Energiahoito puhdistaa ja tasapainottaa

Mikäli ympärillämme olevien energiakenttien aura vääristyy, siirtyy niiden vaikutus fyysiseen kehoomme ja sairastumme. Puhdistamalla energiakehoamme vaikutamme fyysisen kehomme soluihin vahvistaen niiden toimintaa, jolloin parantuminen on mahdollista.

Energiahoito tapahtuu useimmiten käsien kautta. Tällöin parantaja toimii ns. kanavana hänen ulkopuoleltaan tulevalle energialle. Jokainen parantaja on erilainen. Toiset pystyvät välittämään hienojakoisempia energioita kuin toiset. Energia ei suoranaisesti tule parantajasta, mutta parantajan ammattitaito ja kyky ohjata energiaa ovat merkittävässä asemassa hoidon kannalta. Hoidossa parantaja koskee kevyesti hoidettavaan tai ei lainkaan. Tämä riippuu parantajan valitsemasta tekniikasta tai kyvystä välittää energiaa.

Spirit Keskuksessa annetuilla energiahoidoilla vaikutetaan ihmisen olemuksen eri tasoihin mm;

  • emotionaaliseen
  • mentaaliseen
  • henkiseen
  • karmiseen
  • fyysiseen tasoon.

Spirit Keskuksen perustaja Sami on parantanut ja hoitanut energialla vuodesta 1996 lähtien Suomessa, Hollannissa, Ruotsissa ja Koreassa. Hän on tehnyt myös kaukohoitoja, joissa energiaa on välitetty hoidettavalle, joka ei ole ollut hänen kanssaan fyysisesti samassa tilassa.

Sami on tehnyt energiahoitoja mm. ylivilkkaille lapsille sekä hoitanut menetelmällä erilaisia fyysisiä sairauksia ja vaivoja, kuten esimerkiksi syöpää, reumaa, lantion virheasentoja, selkä-, niska- ja hartiakipuja, flunssaa, naistenvaivoja, yliliikkuvien nivelten aiheuttamia ongelmia, skolioosia ja allergioita.

Hän on vahvistanut omia parantamisen lahjojaa mm. seuraavilla kursseilla / koulutuksillaan;

  • Cammalot®Enkeliportti (Angel Gateway) 2004 v. ( 5 pv / 50 h)
  • Cammalot® Seichem master tasot ( 1, 2 ja 3 ) 2005 v. ( 6 pv / n. 60 h)
  • Cammalot®Energiaterapeutti ( 1 v. / n. 170 h) 2006 v.

Cammalot® Seichem

Reiki on universaalia elämänenergiaa, jota on kaikkialla ympärillämme. Reikihoitaja välittää tätä maailmankaikkeuden energiaa asiakkaalle hoidon aikana. Cammalot® Seichemissä ovat läsnä kaikki viiden elementin energiat; Seichemin tuli-, ilma-, vesi- ja maaelementit, sekä Cammalot® Seichemiin lisätty eetterielementti. (Näistä maaelementti vastaa Reikiä). Hoito muodostuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Cammalot® Seichemissä on spiraalinomainen liike, joka mahdollistaa energian syvällisen, puhdistavan vaikutuksen. Energian avulla voidaan vapauttaa erilaisia lukkiutumia ja sillä voidaan edesauttaa karman vapauttamista solutasolla. Hoito koetaan usein energisoivana, puhdistavana ja rentouttavana.

Cammalot® Seichem – ym. edellä mainittuja hoitoja välittää / antaa Spirit Keskuksessa Sami Munukka

Hoidot ja koulutukset:

Energiahoito

Energiakehon puhdistamista. Voidaan hoitaa mm. erilaisia fyysisiä vaivoja.

Kesto: 60 min.