Rentoutuminen & henkinen valmennus

Rentoutuminen, suggestiot, hypnoosi, henkinen valmennus ja mielikuvat

Spirit Keskus luotiin, jotta jokainen meistä voisi rohkaistua ilmaisemaan itseään vapautuneesti. Joskus olemme liian jumissa ajatustemme kanssa. Toisinaan emme saa kehostamme kaikkea potentiaalia irti, esim. urheilusuorituksessa tai jossain muussa fyysistä tai psyykkistä suoritusta vaativassa asiassa. Aina ei tule ajatelleeksi sitä tosiasiaa, että kehomme ja mielemme kerää talteen kaikki elämämme tapahtumat ja muistot. Nämä saattavat vaikuttaa ja usein vaikuttavatkin urheilusuoritukseen, esiintymiseen, opiskeluun, rentoutumiseen, verenpaineeseen ja yleiseen terveydentilaamme.

Näihin kaikkiin löytyy apua Spirit Keskuksesta. Yrityksen perustajaa Samia (lue lisää Samista täältä) on aina kiinnostanut ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä yksilön omien henkisten ja fyysisten voimavarojen hyödyntäminen arkielämässä sekä kilpailutilanteissa. Itsepuolustuslajeissa jo nuorena tutuksi tulleet itämaiset mielikuva-, meditaatio- ja karaistumisharjoitukset opastivat hänet opiskelemaan lisää myös henkisistä voimavaroista.  Vuonna 1993 Sami aloitti hypnoosin ja rentouttamisen opiskelun ja hän on suorittanut NLP-, hypnoosi-, suggestio- sekä rentoutumis- ja mielikuvaharjoitteluun liittyviä koulutuksia. Itsepuolustuksessa ja kehon hyvinvoinnissa hän on hyödyntänyt itämaisia henkisiä ja fyysisiä harjoituksia jo yli 30 vuotta.

Sami on auttanut rentoutumisen, hypnoosin, suggestioiden ja mielikuvaharjoitusten avulla lukuisia ihmisiä. Hän on antanut valmennusta sekä yksityisille että ryhmille: valmennettavina on ollut mm. terveydenhuollon ja sairaanhoitoalan opiskelijoita, opettaja, kuntoilijoita, kontaktiurheilun harrastajia, henkistä valmennusta tarvitsevia, esiintymispeloista kärsiviä, synnytykseen valmistautujia, pelkotiloista kärsiviä, jännittäjiä, autokoulun inssiajoon valmistautujia, tupakasta irti haluavia sekä itsevarmuutta elämän eri osa-alueille etsiviä.

Vastaanotolla

Vastaanotolla keskustelemme ensin asioista, joihin hoidettava haluaa muutoksia: olipa kyseessä sitten urheilusuoritus, käyttäytymismalli, itseluottamuksen vahvistaminen tai jokin muu asia.

Hoidettava rentoutetaan ja yhdessä hänen kanssaan työstetään hänen alitajuntaansa sekä mielikuvia itsestään, käytöksestään ja muista asioista, jotta pääsemme asiakkaan toivomaan tavoitteeseen.

Mikäli hoidettavan ja rentouttajan yhteinen harmonia löytyy jo ensimmäisellä kerralla (asiakkaan tiedostamattomat ja tietoiset ”portit” aukeavat valmiina muutokseen ja hyväksymään mielikuvin ja sanoin annetut viestit eli suggestiot), voi muutoksen havaita jo ensimmäisessä tapaamisessa tai hyvin pian tapaamisen jälkeen.

 

Rentoutuminen

Rentoutumalla voit vaikuttaa urheilusuoritukseen, esiintymispelkoon, opiskeluun ja yleiseen terveydentilaasi.

Kesto:
Ensimmäinen kerta 90 min.
Jatkossa valittavissa 30 min. tai 60 min.