kurssit

Kurssit ja seminaarit yksityisesti tai omalle yhteisölle

Tarjoamme mahdollisuuksia osallistua monenlaisiin kursseihin yksityisesti, koko perheen voimin tai esimerkiksi urheiluseurana.

Tilattavia ryhmäkursseja ovat mm. rentoutuskurssi, lihasjännitteistä vapautuminen, naisten itsepuolustus, kaatumisen hallitseminen, korealaiset hyvinvointiliikkeet (lue lisää täältä), itsepuolustuskurssit sosiaalialalle ym.

Jos kiinnostuit kursseistamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Varaa & osta

Kurssimme vaihtuvat ajoittain. Mikäli etsimääsi tuntia / kurssia ei löydy sivuiltamme, silloin kurssia tällä hetkellä ei ole. Kaikki sivuillamme olevat tunnit / kurssit voidaan järjestää yksityisesti tai ryhmänä. Lisätietoa saat: info@spiritkeskus.fi

 

Kaikki harrastajat vakuuttavat itsensä!

Meillä voit hyödyntää Ticket Virike- ja Smartum Liikunta -setelisi. Valitettavasti silloin täytyy kurssipaikan varaus tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: 044 239 8006, info@spiritkeskus.fi

Tankotanssin perhekurssi

16.7.-23.7.2018

klo 18.00-19.00

Tankotanssin perhekurssi 2x1 h

Perhekurssilla sekä lapsi että oma aikuinen saavat ensikosketuksen tankotanssin mukaansatempaavaan maailmaan. Ennen kaikkea tarkoitus on viettää hauska ja erilainen liikuntahetki yhdessä, kuitenkaan tinkimättä uuden oppimisesta ja onnistumisen kokemuksista. Tankotanssi onkin erityisen palkitsevaa juuri siksi, että monipuolisuudessaan se tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa.

Ensisijaisesti kurssi on tarkoitettu aloittelijoille tai jonkin verran tankotanssia kokeilleille, mutta varioimme liikkeitä kunkin osallistujan oman tason mukaan. Älä siis epäröi tulla mukaan, vaikka varmuutta jo löytyisikin! Perusteiden lisäksi kokeilemme helppoja ja hauskoja duo-liikkeitä lattialla ja tangolla.

Otathan mukaan lyhyet shortsit, pitkät housut, pienen pyyhkeen tangon puhdistusta varten sekä vesipullon.

Ohjaajana Lotta Mattila

Hinta 30 eur (sis. aikuinen +lapsi) Lapsen oltava vähintään 6 v.

Tankotanssikurssi taso 1-2

1.8.-15.8.2018

Keskiviikkoisin 18.00-19.00
 
Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin jo jonkin aikaa harrastaneelle tankoilijallekin. Sisältöä varioidaan kunkin osallistujan oman tason mukaan, joten 1-2-tason tunneilla/kurssilla aiemminkin mukana olleet pääsevät oppimaan uutta. Eniten tunnista saa irti, jos starttikurssi on käyty, mutta se ei ole este osallistua kurssille. Pääpaino perustekniikan vahvistamisessa. Harjoittelemme peruspyörähdyksiä, tangolle kiipeämistä, tangolla istumista ja seisomista sekä perusinverttiä. Tutustumme takanojaan ja kyynärnojaan.
Mukaan lyhyet shortsit, pitkät trikoot ja toppi tyylinen paita, sekä pieni pyyhe tangon puhdistamista varten.
 
Ohjaajana: Lotta Mattila
 
Hinta: 40 eur

Ilma-akrobatian alkeet

ke 11.7.2018

klo 18.00-20.00

Harjoitellaan perustekniikoita silkkikangasta apuna käyttäen. Opettelemme kiipeämään ja tekemään temppuja. Ilma-akrobatia vahvistaa koko kehoa, lisää koordinaatiokykyä, kehonhallintaa sekä lihasvoimaa.
Ohjaajina ilma-akrobaatti Natalia Shevchenko, Satu Munukka
Hinta: 35 eur

Mix-kurssi

5.7.2018

Klo 18.00-21.00

Taichi Chen-tyyli / Miekkailu (Hankumdo) / Itsepuolustusta (Eri tilanteisiin) Taichi Chen-tyyli teemme rauhallisesti lyhyen sarjan, sekä muita lajin omaisia harjoitteita. Itsepuolustus tekniikat tehdään turvallisesti, eri tilanteisiin. Hankumdo (miekkatekniikka) teemme erilaisia miekkatekniikoita yksin, sekä parin kanssa. Sopii kaikille kiinnostuneille, ei vaadi aikaisempaa osaamista / kuntotaustaa

Ohjaajana: Sami Munukka

Hinta: 20 eur

Junnu-Hankido 6-10 v.

7.8.-25.10.2018

Harjoitukset ti ja to 18.00-19.00

6-10-vuotiaille.

Vanhempien otettava lapsille vakuutus.

Uudet ja vanhat harrastajat harjoittelevat samaan aikaan.

Opettajina Sami Munukka, Jade ja Max. Opitaan itsepuolustusta leikin kera. Harjoittelemme kehonhallintaa, yksinkertaisia tekniikoita, salikäyttäytymistä, ohjeiden kuuntelemista, muiden huomioimista ja ryhmätyöskentelyä. Pidämme hauskaa opetellen tekemään lajinomaisia harjoitteita, kärrynpyöriä, kaatumisia, kuperkeikkoja, venytyksiä, lihasjumppaa, kehon koordinaatiota, torjuntoja, irrottautumisia, potkuja, erilaisia leikkejä ym. kivaa.

Viikolla 39 ei ole harjoituksia. Sillä viikolla meillä on Koreasta ja Hollannista vieraita.

Vanhemmille tarjoamme kupin teetä odotellessa!

Hinta: 140 eur (135 jos useampi kuin yksi lapsi samasta perheestä)

 

Hankido aikuiset ja Yangit 10-15 v.

7.8.-25.10.2018

Harjoitukset ti ja to 19.00-20.00, sekä ma taichi 19.00-20.00

Hankido on korealainen itsepuolustus taito. Harjoittelemme: Kehonhallintaa, hyppypotkuja, kaatumistekniikoita, akrobatiaa, liikesarjoja, potkuja, torjuntoja, vastatekniikoita, lyöntejä, notkeutta, lihaksistoa, irrottautumisia, miekka, ym. hauskaa…

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan!

Harrastajat vakuuttavat itsensä.

Harjoituksia ei ole viikolla 39. Silloin vieraita Koreasta.

Opettajat: Sami Munukka 4 dan + Satu Munukka 3 dan

Hinta: 150 eur (145 jos useampi kuin 1 samasta perheestä)

Wado-ryu karate

keskiviikkoisin 19.00-20.00

maanantaisin 20.00-21.00

Ohjaajina:

Harri Taipalus, Petri Heikkinen, Timo Happonen

Jos olet kiinnostunut tulemaan harjoituksiin, ota yhteyttä:

rikidokankarate@gmail.com

rikidokan.net